Tisdag.

Nu är det ca en månad sen jag skrev och i dag är en riktigt skit dag..

Jag kom hem från Thailand för 11 dagar sen och det ångrar jag att jag åkte hem alltså..

Kom hem till kyla skit och snö, har inte jobbat på en månad typ så i mars kommer jag leva a på nada..

Jag hatar att jag va slö i grundskolan och gymnasiet.. Jag hatar att jag är så sämst att jag inte ens orkar läsa klart min barnskötar utbildning bara för att man är skoltrött..

Jag skulle behöva hjälp med båda dom kurserna samt hjälp med alla uppgifter a jag skulle behöva en typ personlig asistent haha ne det är sant så dålig är jag uuuh tycker verkligen inte om mig själv just nu..

Och jag är elak mot Jimmy bara för att jag är här och han är hemma jag vill bara vara med honom han är det som gör mig glad och utan honom så mår jag inte bra.. Om ni bara viste hur bra snubbe jag har han är den bästa man kan ha <3 och han är bara min min min : )

I thailand va det underbart vi åkte ner jag, robban, pernilla, timmy, lotta, lottie och magnus.. Vi landade i Phuket och Manits polare kom och hämtade oss. Jagva bakfull så jag gick och la mig. Vi landade 10 thai tid så kl va väl ca 03 på natten svensk tid. Jga sov fram till kl 18 (thai) då va det full fest ute på gården med grannar Manit och hans familj.. Vi drack och dansade till sena kvällen sen va det läggdax efter som att vi skulle med båten till Koh Lipe kl 10..

Vi kom ner till båten betalade och väntade på att få gå ombord, vi åkte först till Koh Lanta och byte båt där det tog ca 1,5h sen från Koh Lanta satt vi i ca 1000 år kändes det som fast det va bara 5.5h men det va hämskt nästa gång tar jag bussen och båt i 1,5h bara..
I allafall när vi kom fram till Lipe så mötte vi Karin och Adde det va som en film och vi stor bölade allihoppa..
Vi passade på att ta ett dopp innan solen gick ned.. Vi tjeckade in på Pink Resort där vi skulle bo i 9 dagar framöver.. Vi träffade massor med roligt folk, ett par ryssar som bode grannar med oss en kille från ibiza Alex som vi hängde lite med.. Vi drog på otroliga snorkling tripper allt va så häftigt på denna ö rekomenderar den starkt verkligen. Såg en nemo för första gången och en muräna och jag höll i min första sjöstjärna tack vare min vackra Pling <3

Ingela och Maria och Daniel och Matte kom två dagar efter oss sen dagen efter det kom Jakob och Mattias också så sammanlagt på denna lilla ö va vi 15 st från nynäs helt sjukt ju haha.. Fler träffade vi också men dom va vi inte med..

Efter nio härliga dagar så stack vi från Koh Lipe fast då va vi bara 11 st som åkte till Phuket/Kata.. Där bodde vi på hotell med pol och mys haha frukost buffe varje morgon mumma. Gick på klubbar och festade massor.
Vart massor med shopping också..

A sen hade ju alla 15 dagar gått och man va tvungen att säga hej då till mina bästa vänner och åka hem till skit sverige med snö och kyla blä blä..

I morrn ska jag jobba och på tors och fre me på Vö skolan med mamma.. Bättre det än inget alls..

Ja nu vet ni ju hur jag mår ochhar haft det så puss och kram..Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0