Måndag..

Hej..

Just nu sitter jag och har rast på jobbet..

Får se om man ska jobba något mer denna vecka?? Det är det ända jobbiga med att vara vikarie uuuh man vet aldrig hur mycket eller hur lite man får jobba håll tummarna nu folk..

Jag och <3:at har varit och kollat på två lägenheter nu.. Igår kollade vi på en trea i nynäs sjukt fin och sjukt stor me loved it <3.. Man måste i och för sig tapetsera om i typ hela lägenheten men men..

Helgen har varit trevlig va hos Lina i fredags som jag inte har träffat på ca 2 år.. Vi va hemma hos henne i stureby och drack lite vin och åt god mat.. Sen for vi in till stan där vi sprang på Bosse och hans polare tog en drink sen begav vi oss till Europeiska Barskolan och mötte upp Håkan med hans polare tog en drink och lirade lite rundpingis piss kul haha. Sen drog vi till Högbergs men ändrade oss och stack till Snaps istället tog en drink och dansade och snacka massa med skit jätte mys och kul..

Lördags morgon vaknade jag rätt så tidigt ca 09:50 ca. Gick och la mig på soffan hos Lina och ringde <3:at och bestämde buss och tåg och så med honom. När jag kom hem tog jag ett varmt och skönt bad. Sen va det bara slapp hela dagen och kvällen eller?? Nej just det vi drog till Rim Nam och nagga lite med Deniz och Alex sen drog vi hem.

I söndags så va vi och kollade på en lägenhet kl 11:00. Har jag ju redan skrivit om..

I dag är jag ledig i alla fall men fick just jobb för resten av veckan på förskolan Anden <3

Bio i morrn med Robban och Millis <3

Ne nu måste jag ringa skolan håll tummarna : )

Puss och Kram..


Tisdag.

Ja ha så va lägenhets letandet igång.
Vi hittade en i Årsta som jag bara älskar maaa vad jag vill ha den men den va sjukt dyr eller ja det är ju såna priser man får räkna med när man ska bo där. Sjukt fin lägenhet, bra planlösning, stora yter, riktigt kök med matbordsplats, riktigt stort sovrom och jätte mysig balkong.

Men vi får ju inte va för hastiga heller utan måste kika runt lite och så..

Nu har jag tagit kontack med skolan igen i alla fall så vi får se hur det går håll tummarna..

Ska snart åka ner till <3:at och bara vara, kanske ta ett bad..?

Vart bara ett snabbt inlägg nu men det kommer mera..

Puss och kram..

Måndag.

Hej nu är det ca en månad sen igen hmm måste bli bättre på detta.

Jag har varit hemma i ca en månad nu hemskt som bara den med all snö och kyla blä. En possitiv sak är väl att jag och J har bestämt oss för att köpa lägenhet ihopp :) Får se när det blir bara.. Just nu har jag rast på jobbet det spösnöar och är kallt och trist, tur att det är söta underbara barn i allafall.. Efter jobbet ska jag hem till svärmor och diskutera lån och sånt in för köpet..

Jag saknar mina vänner i Thai som bara den tur att man har några kvar här hemma i alla fall..

Måste kirra klart skolan också om vi nu ska köpa lya så är det ju bra att ha ett betyg så att jag kan söka jobb och kanske få ett fast någon gång är sjukt trött på att vara arbetslös nu..

Förkyld är jag som bara den men det är väl sådana tider nu antar jag inte kul i alla fall när man måste snyta sig 2000 gr om dagen och gå runt med alkis näsa lixom..

Ska träffa Lina i helgen ska bli bus kul ska ham till henne och nagga lite middag och dricka lite vin sen blir det väl bira på söder eller nått MYS MYS i alla fall <3

Ne nu måste jag tillbaka me nvi höres igen snart..

Puss och kram..


RSS 2.0