Fredag!

Gud va jag är TRÖTT !!!!!

Igår blev det stan efter jobbet med Jimpa vi skulle kolla lite Halloween prytlar..

Vi gick på Buttricks, Panduro sen orkade vi inte mer så det blev en öl på El Amir gillar det stället mys mys..

Han hittade en klockren outfit och jag hittade lite smått och gott som jag ska försöka komma på något av.. Hittade lite grejer till Maria också hon kommer vara sååå söt..

Just nu sitter jag på jobbet och ska snart gå och äta lunch undrar vad det blir hmm.. Sen efter jobbet blir det hem till mamma och packa min helg väska för att sedan åka till J och ha fredags mys med Idol <3 Jag ska väl testa lite kläder tills i morrn också så man vet på ett ungefär..

Hörde från Kim idag också och det ser rätt så ljust ut ned lyan så håll tummarna allihoppa nu..

Ne nu ska jag fortsätta med J´s svarta armband som jag håller på och gör..

Puss och Kram så länge..


Torsdag!

Ja ha då börjar det närma sig HALLOWEEN : )

Som vanligt vet jag inte vad jag ska vara,
lutar mot superwoman eller nått sånt trist men vafan då är man ju utklädd i alla fall..
Fick ju i och för sig en mexicansk brottar mask av Jimmy den kanske kan komma till användning??
Äh vi får se vad det blir vet ju inte ens vad jag ska göra än så men men det dyker väl upp något som vanligt..

Just nu sitter jag på jobbet och ska snart sluta 14:15..
Då ska jag och Jimmy in till stan och kolla om vi hittar nått tills i helgen hoppas hoppas..
Jag jobbar i morrn med uuuh men men det är pengar fredagar är ju aldrig roliga eller fast dom är rätt sköna endå hmm hur menar jag nu??

Har bakat mini spök muffins här på jobbet dom blev jätte söta : )
Sen har vi kollat på halloween kabare det va berättelsen om Hans och Greta :S

I kväll blir det nog träna med maria sen hem eller sova kvar där har inte bestämt mig än fax.. Det är ju alltid skönt att vakna upp hemma men det är ju mys med sällskap sällskapssjuk som man är haha..

Va i Barkarby igår hela hela dagen med Mamma.. Jag hittade 3 börcker, Slash självbiografi, Kurt Cobains - Heavier than Heven, och Marilyn Mansons självbiografi.. Sen köpte jag en jätte fin typ stickad lång t-sheert på Fornarina <3 Och en ny b-h en rejäl en piss skön..

Ha ha ha såg nya Disney filmen Up också här om dan fan va bra den va gulligare farbror får man ju leta efter..

Ne det va nog allt för idag men ha det så länge så höres vi snart igen : )

Puss puss..


Tisdag!

Kul att man skrev ett helt jävla inlägg igår om helgen men
det raderades så jag tänker INTE skriva om det så jag får vara hemlig denna helgen..

I går jobbade jag sen väntade jag på att Pillan skulle sluta så att jag kunde åka med henne hem till det vackra Ödesmo mohahahahaha.. Pysslade som ett djur på jobbet det blev ju allt från pumpor, spöken, spindlar, fladdermöss, mm piss kul.. Just nu har jag rast men ska snart bli en aktiv pysslare igen.. När jag kom hem igår så lagade jag en grönsaknwook det va så jävla gott sen så krossade jag jordnötter och hade på mumma..

Sen kom jag på att jag nästan varit utan tv i ca 8 mån och frågade min söta syster om hon hade hittat min tv-kontroll eftersom att det va nån knapp hon kommit åt på den så att bilden på tv:n försvann skumt men men.. Kastade mig in i garaget bland SKIT stora spindlar och karonger mm och letade.. Efter många om och men hittade jag en mistänksan skokarong och öppnade den och där i låg det en påse med något plastigt som skramlade och mycket rätt det va min tv:kontroll.. Jag viste det den va i 1000 bitar och det är därför hon har försökt att dölja kontrollen hela den här tiden.. 

När hon lånade min lya så skrev både hon och Gustav på ett kontrakt tillsammans med mig och mamma där det stod att om något går sönder i lägenheten så ska den som gjorde det ersätta det som gick sönder men så va det ju tydligen inte för både mamma och denize vägrar att betala den jävla skit stövlar.. Men jag har smidit en plan så haha den som skrattar bäst skrattar sist..

I kväll hoppas jag på att Jimmy kommer till mig men vi får se man ska ju inte ropa hej innan man har kommit över bäcken...

Nu ska jag pyssla kolla ice age 3 och fika med munk och kaffe.. Hej så länge <3<3 

Torsdag!

Ja ha ja då har man målat ena handen snart dax för andra sen blir det knoppa sen jobbe i morrn 7:30-16:15 : )

Veckan har varit rätt så lugn har tvättat och jobbat som en gnu förutom i onsdags så va jag sjukt dålig klev inte ens upp ur sängen typ (mat+toabesök).. J har gibbat hela veckan sjukt kul NOT!!!

I morrn är det fredag och Idol jäää.. Kanske ska bowla med Rob, Plings Linn, Emma, Danne, Mickis, det skulle vara mys fax för en gång skull..

Mammas pojkar va fan är det för något alltså fan det sjukaste jag sätt.. Vad tar dom in för brudar lixom uuuuh..

Ja ha vad ska jag säga nu då.. Såg Juno igår sjukt bra film fan va jag böla rekomenderar den starkt.. Såg i och för sig massa filmer typ 5 st men den va bäst, gillade min stora grekiska semester också..

Jag vill bara säga till alla mina underbara vänner att det går inte en dag utan att jag tänker på er för helt ärligt vad skulle mitt liv vara utan er??? Så massa BAMSE KRAMAR OCH PUSSAR på ER <3

Nä nu ska jag måla min andra hand och sen gibba lite HA JUST DET mitt senaste inköp ett Nintendo dsi har säkert redan skrivit det men jag måste bara säga I LOVE IT <3

PUSS PÅ ER ALLA....

Måndag!

Hej på er!

Just nu sitter jag hemma hos mamma. Har precis ätit grönsaksbullar med pasta det va gott.
I dag jobbade jag på mellan barn på Förskolan Anden det va helt ok fast man går ju och är små nervös hela tiden att nån ska kräkas uuuh..

I fredags så va jag hemma hos J mamma med hans bror och hans tjej vi åt tacogratäng och kollade idol GO ERIKA!!
Sen i lördags så va det ju full fart frammåt. Först hem och kirra oss sen till tåget för att åka till solna och fira mr Staven som fyllde 27. Av oss fick han en zebra sopp och leopard lampor och ett lila pärlhalsband och ett lila svart hemmagjort armband jätte fint haha, han blev glad i alla fall..

Först så åt jag Jimmy, Jocke, Staven och Mickis middag sen skickade vi ut dom på cigg handling.
Medans dom var borta så öste det juin folk i lyan hela OhWeBe kom in med respektive samt Jennie, Jerre och Johan. När Staven, Jocke och Jimmy kom tillbaka så hade alla gömt sig i köket så när Staven efter MYCKE OM OCH MEN öppnade köksdörren blev han helt paff HAHAHA det va så bra.. Sen va det full fest tills jag började må dåligt eller dåligare än vad jag redan gjorde så när alla gick ut så åkte några av oss hem skönt men ändå inte. Dom andra hade ändå dragit hem vid 02:30 typ så dom va inte ute så länge..

I söndags så pysslade vi lite och det slutade med jätte fina armband ska försöka slänga in lite bilder om jag kommer ihåg.. Lagade världens godaste vegetarisk korvgryta mmm det va kul.. Sen blev det film och god natt..

I kväll ska jag åka till min Maristri och äta ägg och dricka te och snacka bajs.. Sen får vi se vart det bär av i morrn måste ner till skomakaren och kolla om mina uggs är färdiga.. Det va olika färg på dom så han skulle försöka kirra det, här köper man skor för 2000 kr och det är inte ens samma färg DÅLIGT!!

Ja skriver väl snart igen om det nu är någon som läser :s

Puss på er som gör det i alla fall ha ; )

Ps. Jessica om du läser det här inlägget du ska få igen när du minst anar det mohahahahaha. Det är typ 3:dje gången du skrämmer mig nu grrrrr. ds

Fredag.

Ja ha nu stter man här kl 08:59 lixom och har varit vaken från kl 07:50 typ
och kollar på voice morgon grej på tv..
Igår va jag på jobbet i 9 timmar inte så kul. Sen mötte jag Mickis på en cigg medans jag väntade på att Robbam skulle hämta mig. Och när dom kom så fick jag mig en liten överraskning nIngela va med : ) Linns Pling lixom hihi<3
Vi åkte hem till Ingela och Daniel kom förbi också, klippte Robban och sen kollade vi på en film.

Hahahaha Ingela lurade mig

Linn: Assa den haär filmen kommer ju sluta med att dom blir kära och gifter sig på riktigt..
Ingela: Nej alltså det här är ingen sån film..
Linn: Hm ?????? Jag får väl kolla vad som händer då (tänkte jag)..
Filmens slut: Han friar på stranden vid hennes favorit plats..
Linn: Va va det jag sa..
Ingela: Men jag lurade dig för annars hade du ju inte kollat klart ju..
Linn: ??????? Hahahaha fan va smart gjort för filmen blev jätte intresant..
Efter filmen körde daniel hem mig och jag somnade och drömde om Saras Sixten <3

I dag ska jag packa väskan och bege mig till Älsk. Vi ska nog (förhoppningsvis) ut till hans mamma jag vill jag vill.. Sen i morrn är det ju fira Fulerud aka Staven som står högst på listan jävlar vilket röj det kommer att bli.. Just det måste ringa Jerre och Jennie också a just det Jocke också..
Hoppas han inte läser detta för då pajar jag ju allt haha..
Frågan är ju vad man ska ha på sig?? Samma skit varje gång kan man inte bara va kille??
Har ju mina älskade stövlar från scorett så snygga mmmm men dom har 12cm klack och det är inte så skönt en hel ute kväll.. Sen har jag mina nya som jag köpte som fortfarande ligger i kartongen så dom kanske man ska testa :s .. Sen är ju frågan om det blir kjol eller jeans har ju mina favisar från gina jeans alltså dom e jätte fina med bara ett linne kanske? Äh vi får se vad det blir..

Söndag lär jag ju bara ligga helt död haha men man får skylla sig själv..

Puss och kram och ha en trevlig helg alla ni där ute <3<3

Måndag..

Hej!
Helgen har varit härlig fullt ös..
I fredags va jag på diddag hemma hos pappa.. Vi åt vegetarisk lassagne mumma va got det va..
Fick natta mina älskade bröder också <3
Vart en del öl och sånt hi hi. Sen bar det av till Mix för att möta upp massa vänner sen slutade det på garaget till kl 05 ca..
Sen i lördags så låg jag i sängen bra länge sen rinde Danne och berättade att han hade bokat bowling så det bar av till bowlinghallen med ett gäng vänner för att fira Danne.. Jag kom tvåa fan va bra man är.. Sen blev det TG hahaha otippat..
Gick hem vid 02 och somnade direkt..
Igår gick jag och några på en lång prommis, hälsade på Sandra på badet och fick en bulle..
Sen va det mat dax och massa filmer sen somnade jag gott till ett true blood avsnitt äska det..
Nu sitter jag hos Sandra och ska kolla efter en sol weekend vi är sugna..
Ha det bäst puss puss..

RSS 2.0